Article_Top_970x250

(FOTO) Utrka na štiklama ispred Mepas Malla, pobjednica iz Novog Travnika

Potpetice visine minimalno 8 cm

(FOTO) Utrka na štiklama ispred Mepas Malla, pobjednica iz Novog Travnika

tra 28, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Zanimljivo je danas bilo na platou Mepas Malla u Mostaru. Održana je 'Utrka na štiklama' pod generalnim pokroviteljstvom najvećeg maloprodajnog lanca obuće u BiH 'Planet obuće', a žene su za ovu utrku morale imati štikle s minimalno osam centimetara visokom potpeticom.

Mnoštvo žena u štiklama koje ih ovaj put nisu obule zbog provoda u noćnom klubu, već za utrku.

Održana je 'Utrka na štiklama' pod generalnim pokroviteljstvom najvećeg maloprodajnog lanca obuće u BiH 'Planet obuće', a žene su za ovu utrku morale imati štikle s minimalno osam centimetara visokom potpeticom.

Uz utrku, ispred Mepas Malla je bio upriličen i ostali zabavni program. Dj-evi, plesne skupine, a članice udruge 'Novi Pogled' nosit će modnu reviju novih kolekcija 'Planeta obuće' i ostalih zakupaca centra.

Za najbrže natjecateljice osigurane se vrijedne novčane nagrade. Nagrada za prvo mjesto je 500 KM, plus poklon bon od još 500 KM u trgovini 'Planet obuća'.

Utrku je osvojila Ena Beljan iz Novog Travnika, drugoplasirana je bila Ivana Markić, dok je na trećem mjestu završila Anđela Sabljić. Štikle od 16 cm su bile najveće na ovoj utrci i nosila ih je Azra Kovačević. 

Dnevnik.ba

Tagovi: