Article_Top_970x250

(FOTO) Gleda ravno u nadzornu kameru i pljačka bjelovarsku trgovinu

da ne povjeruješ

(FOTO) Gleda ravno u nadzornu kameru i pljačka bjelovarsku trgovinu

svibnja 03, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: MUP RH

Policijska postaja Bjelovar provodi krim istragu kaznenog djela krađe počinjene u jednog trgovini na području Bjelovara. 

U kojoj bjelovarskoj trgovini se dogodila krađa, policija nije željela otkriti. No, nije ni trebala. Jer, ako je suditi prema fotkama s nadzorne kamere, ovo je neviđeni amaterizam i samo je pitanje vremena kada će ove likove netko prepoznati, piše Bjelolovarlive.

Što mislite, može li ovaj događaj konkurirati za TOP 3 najglupljih krađa u povijesti? I muškarac još ''trpa'' artikl niz svoj ''ljubavni tepih''. Urnebesno!MUP

FOTO: MUP RH

S obzirom da je fotografija artikla dosta mutna zbog ''brzog'' pokreta, ostaje nam maštati što je lik točno ''maznuo''. Što vi mislite? O čemu se radi?

U vezu s krađom, kažu iz policije, dovode dvije nepoznate muške osobe za koje dosadašnjim mjerama i radnjama, navode, nije utvrđen identitet.

U cilju otkrivanja počinitelja spomenutog kaznenog djela, policija moli građane da ukoliko imaju korisna saznanja o počiniteljima, osobno ili putem telefona 043/270-132  to dojave Policijskoj postaji Bjelovar ili da to učine putem elektronske pošte na adresu [email protected], piše Bjelovarlive.MUP

FOTO: MUP RH

MUP

FOTO: MUP RH

MUP

FOTO: MUP RH

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250