Article_Top_970x250

Evo kako je Boateng govorio o Kasiji: "Sve je činila da me uništi"

prekinuli prije nekoliko dana

Evo kako je Boateng govorio o Kasiji: "Sve je činila da me uništi"

velj 10, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

Kasia Lenhardt, bivša djevojka nogometaša Bayerna Jeromea Boatenga, pronađena je mrtva. Boateng je zbog toga danas napustio suigrače koje sutra u Dohi čeka finale Svjetskog klupskog prvenstva i hitno se vratio doma.

Manekenka i nogometaš Bayerna prekinuli su jednogodišnju vezu prije nekoliko dana, 2. veljače. Lenhardt je zvijezdu njemačkog nogometa optužila za prevaru, a 32-godišnji Boateng je izjavljivao da je bio primoran biti s njom u vezi.

Kasia je, prema navodima njemačke policije, izvršila samoubojstvo

Boateng je u vezi s atraktivnom manekenkom bio godinu i pol, ali ju je ostavio jer ga je navodno ucjenjivala i, prema njegovim riječima, prijetila da će ga uništiti.

"Kasia mi je često prijetila da će me uništiti. Prijetila mi je da će mi uništiti karijeru i da ću ostati bez djece. Najavljivala je da će me optužiti da sam je tukao jer je znala da me za istu stvar optužila i majka moje djece i da smo na sudu zbog toga. Kontaktirala je čak i nju kako bi svjedočila u njezinu korist. Sve je činila da me uništi. Kreirala je lažne profile na društvenim mrežama i širila je laži o meni s ciljem da me uništi. Nadam se da će dobiti pomoć jer joj je ona hitno potrebna'', kazao je nedavno nogometaš u razgovoru za Bild.

Odmah nakon raskida se oglasila i nesretna manekenka koja je Boatenga nazvala vragom.

"Okončala sam vezu zbog tvojih laži i prevara. Progovorit ću, ali moram se prvo sabrati. Trebat će mi vremena. Uzvratit ću udarac, nikad nisam bila tako odlučna, jer sam iskorištena i prevarena", napisala je ona.

Dnevnik.ba