StoryEditor

Evo kako će se Zagreb oprostiti od legende Dinama Cice Kranjčara

Piše D  /  04.03.2021., 10:03h

Do groba Zlatka Kranjčara moći će samo oni najbliži, uža obitelj, prijatelji te predstavnici naraštaja Kranjčarovih suigrača, no od voljenog Cice moći će se oprostiti i navijači. Na maksimirskom stadionu će od sutra u 14 sati do ponedjeljka (8.ožujak, 20 sati) biti izložena Knjiga sjećanja, prenose Sportske novosti.

Knjiga će biti izložena u fan shopu Dinamo na stadionu i bit će dostupna svima zainteresiranima koji žele upisati svoj posljednji pozdrav legendi Dinama. Knjiga će nakon toga biti predana obitelji Kranjčar. U petak i u ponedjeljak fan shop će raditi od 9 do 20 sati, a subotom i nedjeljom od 9 do 17.30 sati. 

Dinamo je za sve koji planiraju doći na Maksimir objavio i poseban naputak.

"Pozivamo sve one koji će doći ostaviti svoju poruku i posljednji pozdrav Zlatku Kranjčaru da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera, posebno u slučaju stvaranja gužve ispred Dinamova fan shopa (socijalna distanca, nošenje maske, dezinficijens za ruke unutar fan shopa).

Sve one koji će doći na stadion Maksimir molimo za strpljenje u slučaju mogućeg većeg interesa te molimo za poštivanje ograničenog broja osoba u fan shopu istovremeno (dvije osobe). Jedna po jedna osoba moći će ulaziti u prostor upisati se u knjigu sjećanja", stoji u priopćenju Dinama. 

Dnevnik.ba

27. rujan 2021 17:38