Article_Top_970x250

'Evakuirajte se dok možete, nema šanse da ovo preživite!'

uragan florence

'Evakuirajte se dok možete, nema šanse da ovo preživite!'

ruj 14, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot

The Weather Channel je objavio animaciju kako bi to moglo izgledati i poručuju svima u tom području da se evakuiraju ako su im vlasti tako rekle jer nema šanse da to prežive

Siloviti udari vjetra i snažna oluja počeli su se obrušavati na istočnu obalu Sjedinjenih Država dok se približava uragan Florence koji prijeti obilnim pljuskovima i naglim porastom razine Atlantskog oceana koji bi mogao prouzročiti katastrofalne poplave.

The Weather Channel je objavio animaciju kako bi to moglo izgledati i poručuju svima u tom području da se evakuiraju ako su im vlasti tako rekle jer nema šanse da to prežive.

Jakost uragana Florence snižena je u četvrtak navečer na 1. kategoriju na Saffir-Simpsonovoj ljestvici s pet kategorija, uz kretanje od devet kilometara na sat u smjeru zapada.

Meteorolozi procjenjuju da bi, s obzirom na njegovu veličinu, Florence mogao nastaviti gotovo čitav dan udarati američku istočnu obalu rekordnim oborinama i uraganskim vjetrovima.

Unatoč nepredvidljivosti njegova kretanja, očekuje se da će se obali približiti nedaleko Cape Feara u Sjevernoj Karolini, u petak u podne po lokalnom vremenu, piše 24sata.

Dnevnik.ba

Tagovi: