Article_Top_970x250

Emotivni oproštaj od heroja iz Zenice: Pismo djevojčice rasplakalo BiH

samo ljubav ostaje

Emotivni oproštaj od heroja iz Zenice: Pismo djevojčice rasplakalo BiH

svibnja 31, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: zenicablog.com

Prije nekoliko godina nesebični policajci predivnoj djevojčici, Sajjri Poljo, spasili su život. Obojica su u međuvremenu preminuli, Mario u svibnju prošle godine, a Vehid prije tri dana.

"Život nije putovanje po savršenom krugu niti ravnom putu i ma što poduzeli ma kakav mu oblik dali malo je toga što možemo predvidjeti i razumjeti. Čudnim putevima život ljude spaja, jer zna da u nekom razdoblju iz mnogo razloga potrebni smo jedno drugima.

Tako su se Vehide i naši putevi ukrstili u trenutku kada su sekunde odlučivale. U tim sekundama se moj život mogao preokrenuti i ja danas ne bih bila gdje jesam. Nisi očekivao nikakvu korist, samo velikodušno djelo, a ta dobra djela će te dovesti do velikih nagrada.

Stisne me grlo kada se vrate sjećanja jer najteže se sjećati kada si okovan tugom. Suze nas olakšaju, jer one ne pripadaju ni muškarcu ni ženi, one pripadaju onima koji imaju dušu i nije me sram zaplakati.

Moji čuvari Vehid Đulan i Mario Bilić više nisu sa mnom. Prerano su me napustili. Ja ću se moliti za njih i čuvati ih duboko u svome srcu, jer tko može reći da nije s nama onaj čovjek čije nam riječi zvone u ušima, čija djela ostavljaju traga u nama.

Sajjra Poljo".

Kolege sa Zenicabloga podsjećaju da je Sajjra Poljo djevojčica čiji život su spasili policajci Vehid i Mario, nakon prometne nesreće ispred obiteljske kuće u kojoj je teško stradala.

Liječnici su ocijenili da je njihova odluka da ne čekaju vozilo hitne pomoći, nego djevojčicu prebace u bolnicu, Sajjri spasila život.

Mario je iznenada preminuo 11. svibnja prošle godine, a Vehid prije tri dana.

Dnevnik.ba