StoryEditor

Džeko: Ako ne pružimo maksimum, teško možemo pobijediti bilo koga

Piše D  /  08.12.2020., 01:12h

”Očekivali smo tešku grupu poput ove, Francuska kao svjetski prvak sigurno je favorit za prvo mjesto“ izjavio Edin Džeko.

”Ukrajina već godinama igra jako dobro, Finsku dobro poznajemo, spriječila nas je da odemo na Europsko prvenstvo. Sigurno da kod suparnika iz petog šešira također nismo imali sreće, Kazahstan je jedan od težih suparnika iz tog ´pota´”, izjavio je Džeko.

Rezultati koje su Zmajevi ostvarili u Ligi Nacija bili su ispod očekivanja. Plavi su bili na četvrtoj, posljednjoj poziciji u svojoj skupini.

“Mislim da smo proteklih godina pokazali da smo mi najveći protivnici sami sebi. Vjerujem da, ako ne budemo na ´sto posto´, odnosno ako ne pružimo maksimum, teško možemo pobijediti bilo koga“ kazao je Džeko. ”S druge strane, ako svaki igrač pruži maksimum, ako organizacija u i oko reprezentacije bude na razini, mislim da možemo igrat sa svakim“, dodao je.

Ozbiljnost, odgovornost i zalaganje su tri stvari koje nogometaš Rome smatra ključnim ako se žele popraviti igra i rezultati reprezentacije.

”BiH ima dosta kvalitetne igrače. U zadnje vrijeme se pojavilo nekoliko dobrih mladih igrača, vjerujem da ima kvalitete da se napravi više, pod uvjetom da ove tri stvari budu na razini u svakoj utakmici"; zaključio je najbolji igrač u povijesti reprezentacije BiH.

Dnevnik.ba

 

24. rujan 2021 05:23