Article_Top_970x250

Dvostruka olimpijska pobjednica: Korona je Božja kazna jer ste vrijeđali moju zemlju

svetlana korkina

Dvostruka olimpijska pobjednica: Korona je Božja kazna jer ste vrijeđali moju zemlju

ožu 28, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Getty Images

Do sada je u svijetu od koronavirusa umrlo skoro 27 tisuća ljudi, a oko 600 tisuća ih je zaraženo. Smrtonosni virus ubija cijeli svijet, a dok se najugledniji svjetski znanstvenici trude pronaći spasonosno cjepivo, bivša trofejna ruska gimnastičarka Svetlana Korkina šokirala je svijet bizarnom izjavom o koronavirusu.

Dvostruka olimpijska pobjednica u sportskoj gimnastici (1996. u Atlanti i 2000. u Sydneyju) smatra da je pošast nastupila u obliku ''Božje kazne zbog nepravednih postupaka Zapada protiv Rusije''.

"Sve se ovo dogodilo jer su Rusija i naši sportaši ljuti. Nije slučajno da nam himna govori 'Bože, čuvaj zemlju'. Da, mislim da je to svojevrsna Božja kazna. Covid-19 se pojavio zbog lažnih optužbi i političkih poteza protiv naše zemlje, a to je dovelo do diskvalifikacija mnogih sportaša zbog dopinga. Rusija bi trebala iskoristiti odgodu Olimpijskih igara da bi obranila svoje sportaše pred CAS-om i vratila se u kompletnom sastavu u svim disciplinama", rekla je 41-godišnja Korkina za Sport Express, a tu su izjavu prenijeli gotovo svi svjetski mediji.

Dnevnik.ba