StoryEditor

Dvije djevojke u Zvorniku se posvađale pa polupale šest automobila

Piše D  /  30.05.2020., 07:05h

Protiv njih je zvornička policija podnijela Okružnom javnom tužiteljstvu Bijeljina izvještaj kojim ih tereti da su počinile kazneno djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, objavile su Nezavisne.

Djevojke su osumnjičene da su 20. svibnja oštetile četiri automobila i dva caddya u vlasništvu jedne kompanije koji su bili na parkingu.

Počupale su retrovizore, brisače, tablice te oštetile i udubile lim na automobilima.

- Sumnja se da je svemu prethodila svađa među njima pa su na kraju stradala parkirana vozila - rekao je izvor Nezavisnih. Dodao je da se vjeruje da su djevojke tijekom izljeva agresije rukama i nogama udarale u vozila, a šteta je procijenjena na 1.150 maraka.

Kako je priopćeno iz Policijske uprave Zvornik, policiji je 20. svibnja prijavljeno da je nepoznata osoba, ili više njih, oštetila više teretnih i putničkih automobila koji su bili parkirani na parkingu Rekreativno-sportskog centra Zvornik u Ulici patrijarha Pavla.

- Policijski službenici su, poduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju kaznenog djela i pronalasku počinitelja, operativnim radom na terenu identificirali S.V. i maloljetno lice, za koja postoje osnove sumnje da su oštetili šest parkiranih teretnih i putničkih automobila, na kojima je tom prilikom pričinjena materijalna šteta - dodali su u PU Zvornik.

Dnevnik.ba

23. rujan 2021 03:56