Article_Top_970x250

Dubrovački poduzetnik Lukša Jakobušić izabran za dopredsjednika Uprave Hajduka

nova organizacijska struktura

Dubrovački poduzetnik Lukša Jakobušić izabran za dopredsjednika Uprave Hajduka

svibnja 16, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Nogometni klub Hajduk uspostavio je novu organizacijsku strukturu kluba uvodeći dužnost dopredsjednika Uprave a tu će dužnost obavljati privatni poduzetnik iz Dubrovnika Lukša Jakobušić.

"Od danas imamo novu funkciju, dopredsjednik Uprave kluba i nju će obnašati Lukša Jakobušić koji je jutros potpisao ugovor. Moj fokus će biti na financijama i pravnim poslovima, a dopredsjednik će se baviti marketingom, prodajom i logistikom," rekao je u četvrtak na konferenciji za novinare predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić, prenosi Hina.

Jakobušić je sportskoj javnosti poznat kao izuzetno uspješni vaterpolski djelatnik koji je reputaciju stekao obnašajući od 2013. do 2017. godine dužnost predsjednika našeg najtrofejnijeg vaterpolskog kluba Jug CO koji je u njegovom mandatu osvojio tri titule prvaka Hrvatske, tri kupa, dva naslova prvaka regionale Jadranske lige, Ligu prvaka te europski superkup. Posebno je za dubrovčane bila uspješna 2016. godina kada su osvojili svih pet natjecanja u kojima je klub sudjelovao.

Jakobušić je sada dopredsjednik Jug CO, a novinarima je kazao da da je ulogu dopredsjednika dubrovačkog kluba obnašao volonterski i da će se nakon današnjeg potpisa ugovora preseliti u Split i usredotočiti se na Hajduk.

 Na konferenciji je rečeno i da je sadašnjem sportskom direktoru Hajduka Saši Bjelanović produljen ugovor do 2022. godine.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250