Article_Top_970x250

Drama na nebu iznad Kvarnera: Luka Modrić imao slijetanje iz noćne more

Hrvatski kapetan

Drama na nebu iznad Kvarnera: Luka Modrić imao slijetanje iz noćne more

stu 13, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Kako je letio privatnim, malim avionom, Luka nije imao ugodan put, pogotovo slijetanje. Kroz nevrijeme, gromove i munje zrakoplov je "plesao", a pola sat morao je kružiti oko aerodroma na Krku dok nije dobio zeleno svjetlo za slijetanje, upravo kao posljedica "nemirnog neba".

Luka Modrić donio je iz Monaca još jednu nagradu, u tabor reprezentacije vratio se iz Monte Carla s trojfeom Goleden Foot, stigao je u utorak navečer, a u srijedu je bio na treningu.

Utorak je u cijeloj Hrvatskoj bi dan olujog vjetra, tako i u kvarnerskom zaljevu, valovi nisu dosizali deset metara kao u Dubrovniku, ali jugo je udaralo jako.

Kako je letio privatnim, malim avionom, Luka nije imao ugodan put, pogotovo slijetanje. Kroz nevrijeme, gromove i munje zrakoplov je "plesao", a pola sat morao je kružiti oko aerodroma na Krku dok nije dobio zeleno svjetlo za slijetanje, upravo kao posljedica "nemirnog neba", prenose Sportske Novosti.

Modrić je, kao i svaki nogometaš, "domaći" u avionu, ali nije mu bilo svejedno. Vjerojatno nikome ne bi bilo, logičan je osjećaj nelagode. Sretno su aterirali, naravno kao što se i očekivalo.

Dnevnik.ba