Article_Top_970x250

Drama na Facebooku: Na objavu Doris Pinčić reagirala Alex Ognjena, evo što joj je poručila

sapunica

Drama na Facebooku: Na objavu Doris Pinčić reagirala Alex Ognjena, evo što joj je poručila

pro 01, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Facebook

Dopisivanje ispod objave Dalibora Petka dostojno je scenarija meksičke sapunice...

Ispod sasvim nevine objave voditelja Dalibora Petka zapodjenuo se razgovor koji je s razlogom privukao medijsku pažnju. Petko je svoje prijatelje na Facebooku obavijestio kako je pogledao seriju “Slom” (The Undoing) te je napisao kratak osvrt na posljednju epizodu, piše net.hr.

“Odlična serija, a zadnja epizoda raspetljava sve sumnje koje smo imali kroz prethodnih pet epizoda. Jesam li možda očekivao mračniji kraj? Apsolutno, jer je dinamika serije to nametala. No, u konačnici nisam pretjerano razočaran. Samo malo. Kakvi su vaši dojmovi?”, pitao je Dalibor.

Chat dostojan telenovele

U komentarima mu se javila voditeljica i glumica Doris Pinčić, koja je također slobodno vrijeme kratila uz istu seriju. “Maaalo razočaranje, ali zapravo je i genijalna nit kojom smo vođeni cijelo vrijeme. Super serija”, napisala je Doris.

S njezinim se komentarom složio autor objave, ali i Alex Ognjena, zagrebačka kantautorica i bivša domina, koja je imala ljubavnu aferu s Borisom Rogoznicom, Dorisinim suprugom. “Kolegice, slažem se u potpunosti”, odgovorila je Alex na komentar Doris Pinčić te joj namignula, poslala srce i dala palac gore. Voditeljica na to nije reagirala.

Foto: Facebook

Nisu u lošim odnosima?

Iz ovoga se čini kako između supruge i ljubavnice zadarskoga glazbenika Rogoznice nema zle krvi. A još se ljetos fatalna Alex hvalila vrućim porukama koje je razmjenjivala s nedavno razvedenim Borisom. Priznala je i da su se njih dvoje nalazili u stanu u kojemu je glazbenik živio s tadašnjom suprugom Doris.

“Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana”, priznao je tada Rogoznica.

Objavljuje Boris RogoznicaSrijeda, 25. travnja 2018.

Dnevnik.ba