Article_Top_970x250

"DOSTA VIŠE!" Kovač se obratio igračima i kaznio Sanchesa: "Zatvorio sam oči i šutio, ali ne više!"

hrvatski trener

"DOSTA VIŠE!" Kovač se obratio igračima i kaznio Sanchesa: "Zatvorio sam oči i šutio, ali ne više!"

kol 18, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Getty Images

Kovač Sanchesu za rođendan uručio kaznu od 10 tisuća eura

Portugalski veznjak i igrač Bayerna iz Münchena, Renato Sanches, s Kovačem se dogovorio da će ovu sezonu dobiti veću minutažu u silnoj želji Nike Kovača da Portugalac ne napusti Bavarce.  Naime, Sanches je htio ovog ljeta otići iz Bayerna nezadovoljan minutažom, ali ga je Kovač zadržao obećanjem da će mu pružiti više prilike.

Sanches je sada opet izgubio živce već nakon prvog kola i javno zatražio transfer uz poruku da je nesretan u Bayernu. Sve to zbog toga što se Kovač nije držao dogovora on većoj minutaži, nego je Sanchesa stavio u igru samo pet minuta u remiju protiv Herthe koji je završio u egalu 2-2.

Prema pisanju Bilda, Kovač mu je zbog toga odredio 10.000 eura kazne. Njemački list piše i je hrvatski strateg jučer održao sastanak s igračima. Navodno im je rekao da je prošle sezone zatvarao oči i šutio na brojne kritike upućene njemu i odabiru igrača, ali da od ove sezone neće više šutjeti i da će kažnjavati one koji se javno pobune.

Sanches je baš danas napunio 22 godine,a  ovo mu vjerojatno nije najdraža čestitka za rođendan. No, iz kluba tvrde da ga i dalje ne žele pustiti da ode. 

Dnevnik.ba