StoryEditor

Doris Pinčić i Boris Rogoznica zajedno u realityju na RTL-u

Piše D  /  15.09.2020., 11:09h

U ponedjeljak navečer krenula je prva epizoda RTL-ova reality showa ‘Superpar‘ i već su počeli komentari gledatelja na natjecatelje. Pokušavali su odmah odgonetnuti koji su parovi ušli samo da pobjede, a koji da bi se dobro zabavili i naučili još ponešto o sebi.

U prvim minutama showa prikazalo se što će se sve događati pa smo tako saznali i da će u show ući uskoro bivši supružnici Doris Pinčić (32) i Boris Rogoznica (31), koji su u lipnju objavili da su se razišli, piše 24sata.hr.

Foto: RTL

Vidi se, između ostalog, kadar u kojem glazbenik hoda u gaćama po mračnoj sobi dok ga glumica navodi gdje da se kreće...

Foto: RTL

- Kako ono ide: ‘Motaj kabele, gasi internet‘ - pisali su fanovi showa jer njih nisu očekivali skupa na malim ekranima. Osim toga, gledatelji su na društvenim mrežama pozivali jedni druge da gledaju epizode u kojima će biti Doris i Boris kako ih ne bi propustili.

Foto: Facebook

Neki su se prisjetili i podatka da su bivši supružnici lani kupili kuću bez kredita, aludirajući na to da su je sudjelovanjem u showu i uspjeli priuštiti. Bilo je i onih koji su tvrdili da show ide uživo i kako su se pomirili, ali s RTL-a smo brzo dobili odgovor: 

- Druga sezona RTL-ove zabavne emisije ‘Superpar‘ snimala se krajem 2019. godine dok su, sada već bivši supružnici, Pinčić - Rogoznica bili u braku. Svoju su ulogu ‘celebrity para‘, u dvije epizode koje ćemo prikazati potkraj sezone, odradili profesionalno i u duhu emisije. Do tada, svi će se dobro zabaviti i uživati uz briljantnog Enisa Bešlagića i osam parova u borbi za veliku novčanu nagradu i titulu ‘Superpara‘. Njihove izazove, drame i preispitivanja naši gledatelji mogu pratiti od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat - istaknuli su. 

Foto: Facebook

Čuđenje što su Doris i Boris pristali ući u reality show nije prestajalo ni nakon što je završila prva epizoda pa su tako u konačnici neki predvidjeli i kako će par pobijediti iako oni ulaze samo kao ‘celebrity par‘, kao što su to lani bili Indira Levak i suprug Miroslav.

Tada su rasplesali i raspjevali kandidate, unijeli u kuću dobru atmosferu i pripremili ih za finalne dane kad im je trebalo puno koncentracije, mira i fokusa na svoje partnere. 

Foto: Facebook

- Bit će su i pobijedili na kraju - neumorno su pisali gledatelji. 

- Nevjerojatno je da neki misle da su se pomirili. Ljudi, pa to je prije snimano - pokušavali su pratitelji na društvenim mrežama razuvjeriti one koji su pomislili da show ide uživo.

Foto: RTL

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 02:43