Article_Top_970x250

Dominik Livaković pred velikim transferom: Želi ga bivši prvak Europe?

vratar dinama i hrvatske reprezentacije

Dominik Livaković pred velikim transferom: Želi ga bivši prvak Europe?

svibnja 05, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Prvi vratar hrvatske reprezentacije, Dominik Livaković, vrlo lako bi mogao otići iz Maksimira na kraju sezone. Rastanak Dinama i sjajnog čuvara mreže je sve izgledniji jer ga žele mnogi ugledni europski klubovi.

Prethodnih tjedana su mediji pisali kako ga žele Milan i Ajax a sada se navodno u priču uključio francuski velikan Marseille! Bivši prvak Europe traži zamjenu za Stevea Mandandu koji je već u godinama, novine smatraju Livakovića kao idealnu zamjenu. Od ostalih kandidata se ističu Maignan iz Lillea te Pau Lopez iz talijanske Rome.

“Najbolja opcija iz inozemstva je Dominik Livaković koji igra u zagrebačkom Dinamu. Zacementiran je kao starter u momčadi hrvatske reprezentacije. Imao je  sjajne partije u europskim utakmicama ove sezone, a pogotovo se istaknuo protiv Tottenhama.” – piše novinar Benoit Tissier.

Trener Jorge Sampaoli je od Uprave kluba zatražio da mu na ljeto kupe novog golmana, Livi je jedan od ozbiljnih kandidata. Prethodno je imao ponude Rennesa i Montpelliera, Modri su se već ranije osigurali kupnjom Nevistića iz Rijeke.

Dnevnik.ba