Article_Top_970x250

Dočekala je supruga i ljubavnicu na aerodromu: 'Problijedio je od šoka!'

preljub

Dočekala je supruga i ljubavnicu na aerodromu: 'Problijedio je od šoka!'

sij 21, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: Shutterstock

Uhvatila je muža u varanju, ali ne zna kako da prijeđe preko toga. 

Ova 44-godišnja žena javila se terapeutkinji Deidri za pomoć s ljubavnim problemima.

"Moj suprug mi je rekao da ima puno posla i da treba vremena samo za sebe. No, zapravo je bio s djevojkom koja izgleda dvostruko mlađe nego on. U braku smo već 18 godina i imamo dva sina, koji sada imaju 16 i 12 godina. Uvijek mi je govorio da me voli i seks nam je bio odličan, ali to se sve promijenilo prije tri mjeseca."

Kada ga je pitala zašto je odsutan, rekao joj je da je pod stresom od posla te da treba odmor i da ide sam na putovanje.

"Primijetila sam da je kupio novi mobitel, a stari ostavio doma. Odlučila sam provjeriti mu poruke i otkrila ljubavne poruke između njega i njegove ljubavnice."

Kaže kako joj je poslala poruku i saznala da je ona s njim na odmoru pa je saznala kada se vraćaju i odlučila ih dočekati na aerodromu. Kada ju je njen suprug vidio, skroz je problijedio i pao u šok.

"Laže mi već godinu dana. Seksa s se s njom, a meni dolazi doma umoran. Naravno da se mi više ne seksamo i da me više ne dodiruje."

Sada je toliko tužna i slomljena, a ne zna kako prijeći preko toga pa pita Deidre za pomoć.

Deidre joj odgovara: "Žao mi je, shvaćam da je godina dana laganja i varanja teško za oprostiti. Ovo je prava trauma, ali možete prijeći preko toga."

"Idite dan po dan. Budite dobri prema sebi i pustite prijateljima da vas podrže i utješe. Nemojte zaboraviti brinuti se za svoje zdravlje, dovoljno jedite i spavajte. Još uvijek imate budućnost, samo nije onakva kakvom ste ju zamišljali."

Dnevnik.ba