Article_Top_970x250

"Dnevno sam znala zaraditi 3000 do 4000 eura..."

nives celzijus:

"Dnevno sam znala zaraditi 3000 do 4000 eura..."

lis 20, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Instagram

Dok je bila u braku s Dinom Drpićem par je živio u Njemačkoj gdje je Dino igrao u Bundesligi i tamo je Nives uživala veliku popularnost.

Nives Celzijus i njezin bivši suprug Dino Drpić jedan su od rijetkih parova na domaćoj estradi koji je i nakon razvoda ostao u prijateljskim odnosima.

U braku su bili devet godina, a vjenčali su se u Las Vegasu i Nives je za vjenčanicu odabrala haljinu leopard uzorka, a Dino je umjesto cipela nosio japanke. Kako je Nives ispričala za 24 sata, brzo nakon vjenčanja preselili su se u Njemačku gdje je Dino počeo igrati za Karlsruher.

Nives je brzo stekla popularnost i postala je najpopularnija WAGsica, a mediji su joj ubrzo dodijelili i titulu najseksi žene nogometaša u Bundesligi. 

-  Prije mene titulu najzgodnije dame Bundeslige nosila je Silvia van der Vaart, supruga nogometaša Rafaela. Kad su je upitali koga vidi kao svoju nasljednicu, odabrala je mene - ispričala je Nives. Prihvatila je i ponudu Bilda i počela je pisati kolumne za njih i priznaje da je bila odlično plaćena po kartici teksta. Koliko ju je Bild plaćao nije otkrila, ali zato je priznala koju svotu bi dobila za pojavljivanje na eventima. 

- Nikad nisam tamo bila, kako bi se reklo, A lista celebrityja, ali svejedno bih za pola sata pojavljivanja na nekom eventu zaradila 3000-4000 eura - priznala je. Kada su se preselili u Atenu gdje je Dino igrao za AEK Nives je i tamo postala zvijezda, a u Grčkoj je i danas obožavaju. 

Dnevnik.ba

Tagovi: