Article_Top_970x250

Djevojka zagrebačkim trgovačkim centrom prošetala mladića na- psećoj uzici

bizarna situacija

Djevojka zagrebačkim trgovačkim centrom prošetala mladića na- psećoj uzici

sij 13, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot: 24sata

Posjetitelji jednog zagrebačkog trgovačkog centra svjedočili su bizarnoj sceni. Djevojka je na uzici prošetala mladića, pišu 24sata.

Djevojka i mladić šetali su neopterećeno te su nosili zaštitne maske, što možete vidjeti ovdje.

Šokirani prolaznici su se zapitali i da li je u pitanju nekakav 'prank' ili oklada, no o čemu god se radilo, njihov performans nije originalan.

Istovremeno, sličan događaj zbio se i u Kanadi gdje je uhićen uhićen bračni par zbog kršenja pravila policijskog sata, prenosi BBC.

Par je uhvaćen u šetnji u blizini njihovog doma u Sherbrooku, a žena je, kako se izvješćuje, rekla policiji da je 'šetala svog psa'. Naime, stanovnicima Quebeca dopušteno je šetanje kućnih ljubimaca i za vrijeme policijskog sata. 

U kanadskoj provinciji Quebec policijski je sat na snazi od subote, a ljudima je zabranjeno kretanje od 20.00-5.00.

Netom nakon stupanja na snagu policijskog sata, policija je uočila bračni par u šetnji iza 21.00 sati. Par se pokušao izvući i odbio platiti kaznu, a policija je izvjestila kako nisu htjeli surađivati.

Zbog kršenja pravila, par će morati platiti novčanu kaznu od 1,212 dolara po osobi (nešto manje od 6 tisuća kuna). Ovog vikenda, nakon što su na snagu stupila nova pravila kojima se ograničava kretanje građana, policija u Quebecu izdala je 750 kazni.

Dnevnik.ba

Tagovi: