Article_Top_970x250

Djevojka Matu Rimca uhvatila kako jede ‘janjetinu‘ iako je već godinama vegan

Blagdani u Livnu

Djevojka Matu Rimca uhvatila kako jede ‘janjetinu‘ iako je već godinama vegan

pro 27, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Katarina je u opisu slike šaljivo dodala da smo se prevalili ako smo mislili da vegetarijanci ne jedu janjetinu.

Djevojka Mate Rimca, Katarina Lovrić posljednjih dana na Instagramu se pohvalila njihovom lijepo okićenom jelkom i praznicima provedenima u Livnu. Par, koji se ove godine i zaručio, ponosan je na svoje zajedničko hercegovačko podrijetlo, a Mate je rekao da premda voli Zagreb i Samobor, nigdje nije tako miran kao u rodnom kraju.

Jedna od slika koje je objavila je i ona na kojoj Rimac u rukama drži nož ispod vrata malom janjetu, međutim ono je napravljeno od tijesta. Katarina je u opisu slike šaljivo dodala da smo se prevalili ako smo mislili da vegetarijanci ne jedu janjetinu.

Inovator i osnivač kompanije Rimac automobili jedan je od naših najpoznatijih poduzetnika o čijem se poslovnim uspjesima redovito piše i govori, međutim, on svoj privatni život ne dijeli u velikoj mjeri s javnosti. Svoje je ime ipak iskoristio kako bi podržao Treći međunarodni prosvjed za zatvaranje klaonica. Tada je snimio video u kojem je na racionalan i matematički način objasnio zašto ne jede meso, prenosi Tportal.

- Ja sam prestao jesti meso prvenstveno zbog brojeva: 150 milijardi životinja godišnje, emisije štetnih plinova, 18x manje zemljane površine, 1 burger 3000 litara vode = 2 mjeseca tuširanja. Prestao sam jesti meso i mislim da je to jedna od najboljih stvari koje sam napravio, ispričao je tada.

Čini se da se svoje plemenite odluke i dalje drži, osim kada povremeno 'vara' i priušti si malo janje od tijesta. 

Tagovi: