Article_Top_970x250

Dirljiv oproštaj u Leicesteru, cijela momčad pozdravila voljenog šefa

leicester zavijen u crno

Dirljiv oproštaj u Leicesteru, cijela momčad pozdravila voljenog šefa

lis 30, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Reuters

Nogometni svijet, a posebno onaj dio na 'Otoku' i dalje potresa velika tragedija u kojoj je život izgubio vlasnik Leicestera Vichai Srivaddhanaprabha.

Podsjetimo, voljeni šef izgubio je život u padu helikoptera koji se odvio u subotu navečer nakon utakmice Leicester Cityja i West Hama. Očevici su tada govorili da je helikopter normalno uzletio i u početku letio iznad uzletišta, prije nego je pao na zemlju i pritom se zapalio.

Osim tajlandskog milijardera poginula su dva člana njegovog bliska tima suradnika, Nursara Suknamai i Kaveporn Punpare, pilot Eric Swaffer te njegova partnerica Izabela Roza Lechowicz.

Ovih je dana cijela Engleska zavijena u crno, a tijekom ponedjeljka se pred stadionom okupila kompletna momčad Leicestera kako bi se odala počast predsjedniku pod kojim su upisali najveći uspjeh u povijesti kluba - osvajanje titule prvaka 2016. godine.


Igrači, među kojima su kamere bile najviše usmjerene prema JamiejuVardyju i Kasperu Schmeichelu, jedva su zadržavali suze.

Dva dana nakon nesreće u Englesku su stigli i članovi Srivaddhanaprabhove obitelji, sin Aiyawatt i supruga Aimon, ali i predsjednik Tajlandskog nogometnog saveza Somyot Poompanmoung.

Jednom kada su se svi okupili, Vichaiju su priredili dirljiv oproštaj na travnjaku King Powera.Dnevnik.ba


Article_Bottom_970x250