Article_Top_970x250

Dinamov defenzivac otkrio kako ih je Bjelica motivirao: "Pročitao nam je jedan tekst iz talijanskih novina.."

Emir Dilaver

Dinamov defenzivac otkrio kako ih je Bjelica motivirao: "Pročitao nam je jedan tekst iz talijanskih novina.."

ruj 19, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: PIXSELL

Nakon veličanstvene nogometne predstave na Maksimiru, još se ne smiruju dojmovi o Dinamovom razbijanju Atalante u Ligi prvaka.

Od prve minute Dinamo je nametnuo luđački ritam Talijanima koji takvu utakmicu nisu očekivali i nisu se snašli. Dilaver nam je otkrio čime je Bjelica motivirao momčad za takav pristup.

Dinamov defenzivac Emir Dilaver otkrio je kako ih je trener Nenad Bjelica motivirao u svlačionici prije utakmice.

"U svlačionici prije utakmice nam je pročitao jedan tekst iz novina. Talijani su napisali da bi naš Bruno Petković bio peti napadač u ovoj Atalanti. Onda nam je rekao: 'Što ste onda vi, ako bi napadač viceprvaka svijeta bio peta opcija u Atalanti? Pokažite im tko ste!'. U sportu je najvažniji respekt prema protivniku. Mi prema svakome imamo respekta i to očekujemo i od druge strane. Ne volimo kad je netko bahat i kad nas podcjenjuje. Mi nismo bahati i zato su oni dobili svoje sinoć", rekao je Emir Dilaver koji sličan tretman očekuje i od Manchester Cityja:

"Sigurno će nas podcijeniti. Govorit će 'To je mali Dinamo iz male Hrvatske' i to je naša šansa. Naravno, bit će jako teško jer svi znamo kakva je to momčad. Ali, kad se ekipa drži zajedno i odigra s ovakvim pristupom kao što smo mi igrali protiv Atalante, vjerujte mi, sve je moguće. Kad smo izvukli skupinu, ja sam rekao da su utakmice protiv Atalante i Šahtara 50-50, nevezano o tome gdje se igra. Imamo velika tri boda, a ako u svim utakmicama do kraja svi damo svoj maksimum, bit će ih još", zaključio je Dilaver.

Dnevnik.ba