Article_Top_970x250

Dinamo prihvatio ponudu, Dani Olmo seli u talijanskog velikana!?

transferi

Dinamo prihvatio ponudu, Dani Olmo seli u talijanskog velikana!?

sij 15, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: PIXSELL

Dani Olmo sve je bliže Milanu. Od ranije je poznato da talijanski velikan želi dovesti Dinamovog igrača, a danas su se pojavile informacije da je na Maksimir stigla službena ponuda.

Milan je ponudio Dinamu 30 milijuna eura, a zagrebački klub prihvatio je tu ponudu, otkrivaju Sportske novosti. Ostaje još samo da se Olmova strana dogovori s Milanom oko ugovora 21-godišnjeg španjolskog reprezentativca. Problem bi mogla predstavljati činjenica da Milan sljedeće sezone neće igrati u Ligi prvaka, ali bi u Milanu Olmo bio korak bliže pozivu španjolskog izbornika za nadolazeći Euro.

Ranije je Olmo spominjao da bi volio karijeru nastaviti u Barceloni, klubu iz kojeg je stigao u Dinamo, ali ponuda Barcelone iznosila je samo 10 milijuna eura te je odmah odbijena.

Olmo ugovor s Dinamom ima još godinu i pol dana, a Dinamo mu je, u strahu da Španjolca ne izgubi bez odštete, ponudio petogodišnji ugovor prema kojem bi zaradio sedam i pol milijuna eura. Olmo je odbio potpisati ugovor i tako je stavio Dinamo u težu situaciju u pregovorima sa zainteresiranim klubovima.

Dnevnik.ba