Article_Top_970x250

Dinamo, osim Pjace, želi i hit igrača HNL-a: Veliki talent odlazi na zimu?

gužva na krilu

Dinamo, osim Pjace, želi i hit igrača HNL-a: Veliki talent odlazi na zimu?

stu 22, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Cropix

Došao Pjaca ili ne, poruka je jasna - Dinamo želi dovesti krilnog igrača. Pjaca se najbolje snalazi na lijevoj strani, ispada da bi bio konkurent Oršiću, no može igrati i na nekoliko drugih pozicija. Uostalom, igrao je ranije i u napadu, bio je špica, polušpica...

Razmatraju u Maksimiru još imena među krilima, već se neko vrijeme spominje i Kristijan Lovrić iz Gorice, svojim je igrama skrenuo pozornost na sebe. Uostalom, i protiv Dinama je bio izuzetno nadahnut, pokazao da se o njemu mora ozbiljno razmišljati. No, je li već dovoljno dobar za najviše razine, za europske utakmice?

A što bi dolazak Pjace ili nekog drugog krila značio za momke iz aktualnog kadra? Hajrović, Atiemwen, Kadzior i prije svih Antonio Marin? Mladi talent odlično igra u juniorskoj Ligi prvaka, ali kod Bjelice u prvoj momčadi nije se zasad uspio izboriti. Dođe li, pak, još jedan igrač na tu poziciju, to bi moglo značiti Marinov odlazak već na zimu, pišu Sportske novosti.

Mnogi ga veliki klubovi “mjerkaju”, raspituju se za njega, dosad je Dinamo na te upite i ponude odmahivao rukom. Ali, sad bi se možda mogla otvoriti mogućnost njegova transfera. Puno je kombinacija i raspleta u igri, Modri će na zimu vjerojatno biti aktivni na tržištu. U oba smjera.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250