Article_Top_970x250

Dinamo odbio dvije ponude od 10 milijuna eura: "10? Ništa, hvala!"

Bjelica čuva momčad

Dinamo odbio dvije ponude od 10 milijuna eura: "10? Ništa, hvala!"

kol 17, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Izgleda kako će Bjelica imati respektabilnu momčad za novi veliki uspjeh u Europi

Još prije koju godinu ponuda od 10 milijuna eura bacila bi Maksimir u trans, a hrvatskoj sportskoj sceni pokazala kako Dinamo opet radi dobar posao.

Šimunović u Celtic za 7,5 milijuna eura, Pinto u Norwich za 3,70, zatim Brekalo u Wolfsburg za 10 milijuna i Brozović u Inter za 5 pa onda i Rog u Napoli za 13,5, Benković u Leicester za 14,5, Ćorić u Romu za 6 milijuna... Dinamo je na transferima tih sedam igrača zaradio 60,2 milijuna eura, prenose 24sata.hr.

No, vremena su se promijenila, a Dinamu "sitna lova" više ne čini neku razliku. U momčadi ima par kapitalaca i čini se da je politika kluba sve više prikloniti se europskim trendovima prodaje.

Stoga je Zoran Mamić odbio visoku ponudu Chicago Firea za Nikolu Moru, koja je iznosila 10 milijuna eura!

Chicago je godinu dana pratio Moru i odlučio ga dovesti, njihovi skauti bili su i u Zagrebu na dvije utakmice, no Dinamo još nema namjeru prodati svojeg sjajnog veznjaka. A niti se Mori ide u Ameriku...

Moro bi trebao biti jedan od nositelja igre ove sezone, pogotovo ako utvrdi svoje mjesto u prvih 11 i posebice jer je Dinamo odlučio prodati Šunjića, a zadržati njega.

Također, odbijena je ponuda i za Brunu Petkovića teška 10 milijuna eura. Napadača Dinama htio je Bordeaux.

Dnevnik.ba