Article_Top_970x250

Dinamo je hit: Navijači tjedan dana prije utakmice čekaju u redu za ulaznice

Dinamov 'poklon'

Dinamo je hit: Navijači tjedan dana prije utakmice čekaju u redu za ulaznice

pro 06, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Tomo Ničota/ Sportske Novosti

Sljedećeg četvrtka na Maksimir dolazi Anderlecht, a navijači već čekaju u redu za ulaznice

Nogometaši i navijači Dinama proživljavaju jednu od najboljih sezona zagrebačkog kluba. Nogometaši suvereno gaze prema novom naslovu prvaka Hrvatske, a osigurali su i proljeće u Europi, odnosno nokaut fazu Europske lige. Prepoznali su to i navijači te se Dinamo može pohvaliti velikoj podršci s tribina koja im je nedostajala posljednjih godina.

Za utakmice Europske lige, ulaznice 'planu' danima prije susreta, a čini se kako će ista stvar biti i za posljednji susret skupine D kada sljedećeg četvrtka na Maksimir dolazi Anderlecht. Klub je odlučio nagraditi vjernost navijača ove sezone, te su im spremili prigodan 'poklon'.

Dinamo ih je odlučio nagraditi posebnim paketom za tribine istok i sjever, a isti uključuje ulaznice za spomenuti europski dvoboj i onaj koji će Modri odigrati s Hajdukom 16. prosinca. Cijena tog paketa je 49 kuna, dok je onaj za zapad nešto skuplji i zainteresirane će koštati 100 kuna.

Navijači su raširenih ruku prihvatili ovaj poklon čemu svjedoče redovi pred Maksimirom već danas te je za očekivati kako će Dinamo još jednom imati veliki podršku s tribina u utakmici u kojoj će proslaviti europsko proljeće nakon nešto manje od pola stoljeća.

Dnevnik.ba/ T.R.