Article_Top_970x250

Dinamo izgubio kod Osijeka: Poništen im je penal, pa su isključena trojica...

puno tenzija

Dinamo izgubio kod Osijeka: Poništen im je penal, pa su isključena trojica...

velj 16, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Davor Javorovic/Pixsell

U sudačkoj nadoknadi - nered! Žute su 'zaradili' prvo Grezda, a onda i Silva, da bi Bjelica pobijesnio pred sam kraj utakmice te ga je Zebec udaljio s terena. Kao da dva crvena kartona nisu bila dovoljna.

U 22. kolu Hrvatske nogometne lige Osijek je svladao Dinamo 1-0, a iako nismo vidjeli pregršt prilika, utakmicu su obilježili incidenti.

U prvom poluvremenu sudac Zebec svirao je penal, a onda je sljedila VAR provjera. Ispostavilo se - od penala nema ništa! Prekršaj je bio van šesnaesterca... 

U drugom poluvremenu Dilaver je nakon prekršaja na Grezdi koji je izgledao malo prenaglašeno dobio drugi žuti karton, a deset minuta kasnije Perić je skrivio penal koji je za svoj 16. ovosezonski gol realizirao Mirko Marić.

U sudačkoj nadoknadi - nered! Žute su 'zaradili' prvo Grezda, a onda i Silva, da bi Bjelica pobijesnio pred sam kraj utakmice te ga je Zebec udaljio s terena. Kao da dva crvena kartona nisu bila dovoljna, u šestoj minudi nadoknade zbog starta svoj drugi žuti karton zaradio je i Petar Stojanović. Dinamovi braniči teren su napuštali kao na traci...

Tenzije su i uoči susreta bile jake. Trener Osijeka prozvao je sudački tretman za Hajduk i Dinamo, a 'modri' nisu ostali dužni, pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba