Article_Top_970x250

Diletta podijelila sretnu vijest za obožavatelje: "Gledajte me sada i na TV-u..."

talijanska voditeljica

Diletta podijelila sretnu vijest za obožavatelje: "Gledajte me sada i na TV-u..."

tra 01, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

Talijanska voditeljica i novinarka i njena emisija koju vodi za Radio 105, "105 Take Away", odsad će biti i u vizualnom formatu, što će svakako uljepšati dane svima koji cijene njen lik i dijelo, pogotovo u aktualnoj situaciji kada korona virus hara Italijom

S veseljem objavljujem da stižemo i na televiziju. Gledamo se svakog dana od 12 do 13 sati, otkrila je sretnu vijest svim svojim obožavateljima Diletta Leotta.

 

Talijanska voditeljica i novinarka i njena emisija koju vodi za Radio 105, "105 Take Away", odsad će biti i u vizualnom formatu, što će svakako uljepšati dane svima koji cijene njen lik i dijelo, pogotovo u aktualnoj situaciji kada korona virus hara Italijom.

- Svi trebamo misliti na sigurnost. Proći ćemo kroz ovo ako svatko odigra svoju ulogu. Ovo je poput nogometa, uspjeh će doći ako svi rade u službi momčadi - rekla je zanosna Sicilijanka nedavno za SunSport.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lunedì, Smart working #iorestoacasa

Objavu dijeli Diletta Leotta (@dilettaleotta)

  - Od jutra do mraka samo slušam sirene hitne pomoći, strašno sam zabrinuta. Osobno nemam simptoma i nisam se testirala. Trenutno sam sama kod kuće u Milanu i premda se nadam da će se sve brzo riješiti, mislim da neće.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Colores

Objavu dijeli Diletta Leotta (@dilettaleotta)

Uz angažman na radiju dane će joj upotpuniti i novoosmišljeni format na streaming servisu DAZN-u.

- Razvili smo novi format DAZN Calling. Tim putem razgovaram sa sportašima i nastojim prenijeti pozitivu svim ljudima. Volim nogomet i nedostaje mi puno, no ljudski su životi važniji od ičega.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Il segreto di tutto? Sorridere @intimissimiuomo #intimissimiuomo

Objavu dijeli Diletta Leotta (@dilettaleotta)

Tagovi:

Povezane Vijesti