Article_Top_970x250

Deana Kotigu uskoro ćemo gledati u još jednom popularnom showu

lovac iz kviza 'potjera'

Deana Kotigu uskoro ćemo gledati u još jednom popularnom showu

velj 26, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: PIXSELL

Mogu potvrditi i to da ću u petak na televizijskom gostovanju kod prijateljice i kolegice Daniele ekskluzivno otkriti dvije stvari – jedna se tiče mog novog projekta na influencerskom planu, a druga jednog televizijskog spektakla kojeg ću i sam biti dio - kazao nam je Kotiga.

Nakon što je prošle godine u emisiji "Zvijezde pjevaju" jedno od najvećih iznenađenja bio lovac iz Potjere Krešimir Sučević-Međeral, ove će ga godine naslijediti njegov kolega Dean Kotiga.

Kako su najavili s HRT-a, najpoznatiji lokalni, ako ne i regionalni influencer će u petak biti gost u emisiji "5.com s Danielom" Daniele Trbović, a druga gošća Zdenka Kovačiček davat će mu poduke iz jazz improvizacija.

Dean Kotiga je u izjavi za Večernji list potvrdio kako će u emisiji otkriti detalje o sudjelovanju u emisiji "Zvijezde pjevaju", ali najavio i još jedan projekt.

- Komentiranje je za obične, svakodnevne influencere. Od mene se kao lokalnog, ako ne i regionalnog influencera ipak očekuje nešto više, pa ću umjesto komentara na primjer samo pozvati sve ljude da postanu moji Instagram sljedbenici. Ali vam s druge strane mogu potvrditi i to da ću u petak na televizijskom gostovanju kod prijateljice i kolegice Daniele ekskluzivno otkriti dvije stvari – jedna se tiče mog novog projekta na influencerskom planu, a druga jednog televizijskog spektakla kojeg ću i sam biti dio - kazao je Kotiga.

Inače Kotigu na Instagramu prati skoro 85 tisuća ljudi koje redovito zabavlja svojim videima i Instagram pričama. Jučer je kolegici influencerici Elli Dvornik čestitao na rođenju druge kćerkice.

- Svi mi influenceri slavimo s vama, i šaljemo puno ljubavi svima - kazao je Dean.

 

Dnevnik.ba