Article_Top_970x250

Dalić: Vatreni su pokazali zajedništvo, hrabrost, poniznost i ustrajnost

VEČERNJAKOV PEČAT

Dalić: Vatreni su pokazali zajedništvo, hrabrost, poniznost i ustrajnost

svibnja 23, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: FENA

Članovi hrvatske nogometne reprezentacije iz BiH Zlatko Dalić, Dejan Lovren, Mateo Kovačić, Tin Jedvaj, Vedran Ćorluka, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić i Luka Modrić proglašeni su osobom godine na manifestaciji Večernjakova pečata koju je sinoć organiziralo bh. izdanje Večernjeg lista.

 U svom obraćanju u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić ocijenio je kako su 'Vatreni', od kojih jedan dio dolazi iz BiH, napravili povijest i jedan sjajan rezultat jer su pokazali zajedništvo, hrabrost, poniznost i ustrajnost.

- Ovo je poseban trenutak za mene i sve nas koji nas čini sretnim i ponosnim, ali i obvezuje da opet napravimo sve da svoj narod učinimo još ponosnijim i sretnijim – kazao je Dalić.

Lovren, Kovačić, Jedvaj, Čorluka, Modrić i Rakitić uključili su se u sinoćnju manifestaciju putem video-linka i zahvalili Večernjem listu na ovom posebnom priznanju.

- Hvala vam na ovoj nagradi koja mi je posebno draga jer dolazi od mojih zemljaka - kazao je Kovačić.

Čorluka je izrazio žaljenje što se uživo nije mogao zahvaliti za, kako je kazao, svu ljubav i podršku koju su Hrvati iz BiH iskazivali prema hrvatskoj reprezentaciji tijekom svih ovih godina.

- Mi smo večeras s vama, kao što ste vi bili uz nas na Svjetskom prvenstvu. Ljudi hvala na zajedništvu, potpori i ovoj nagradi. Ovaj pečat odnijet ću u Kraljevu Sutjesku odakle sam kao dječak otišao i kojoj se uvijek vraćam - kazao je Lovren.

Modrić je istaknuo kako ga za Mostar vežu snažne i lijepe uspomene.

Osim nagrade za osobu godine sinoć su dodijeljene i nagrade "Večernjakov pečat" u 15 drugih kategorija.

Dnevnik.ba