Article_Top_970x250

Dalić: "Ja sam pogriješio, trebao sam ranije mijenjati. Neki igrači još trebaju odrasti"

hrvatski izbornik

Dalić: "Ja sam pogriješio, trebao sam ranije mijenjati. Neki igrači još trebaju odrasti"

ruj 09, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 1:1 protiv Azerbajdžana u Bakuu u sklopu petog kola skupine E kvalifikacija za Euro 2020

Nakon dobrog početka susreta, Hrvatska je stala. Bilo je to daleko od one igre koju smo vidjeli u Slovačkoj kada smo slavili s 0:4. U drugom poluvremenu bilo je jasno kako će Azerbajdžan napasti te da neki hrvatski igrači nisu glavama bili 100% u utakmici. Nedostajalo je svježe krvi u napadu kako bi se rješila utakmica, a to je priznao i Zlatko Dalić:

''Odlično smo krenuli. Rano smo dali gol, imali smo nekoliko sjajnih šansi, ali nismo zabili. Njihov golman se razbranio, a domaćin je fanatičnom igrom zakočio našu igru i završilo je kako je završilo'', rekao je izbornik Dalić pa je nastavio:

''Nismo bili pravi, posebno ne u drugom poluvremenu. Morali smo se probuditi, biti agresivniji, igrati više po bokovima. U drugom poluvremenu nismo imali šansu. Lagano smo primili gol, šteta.''

U Slovačkoj je Hrvatska igrala sjajno, no protiv Azera se ponovila priča s Mađarskom.

''Ja sam pogriješio, moja je greška jer nisam ranije mijenjao, kad sam vidio da smo na bokovima slabi. Oršić i Brekalo su trebali prije ući. U Slovačkoj smo odigrali sjajno, tada je sve bilo kako treba, a sad bih rekao da neki moji igrači još trebaju odrasti'', kazao je Dalić pa je najavio nastavak kvalifikacija i susret s Mađarima:

''Već sam prije rekao da nam treba 15 bodova. Kako ćemo doći do njih, ne znam, ali znam da moramo.''

Dnevnik.ba/ T.R.