Article_Top_970x250

Čudesni norveški napadač ne zna za odmor: Pila drva, vozi traktor i izbacuju ga iz noćnog kluba

Erling Haaland

Čudesni norveški napadač ne zna za odmor: Pila drva, vozi traktor i izbacuju ga iz noćnog kluba

srp 16, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Twitter

Norveški napadač Erling Haaland odmara se u domovini nakon prve polusezone u njemačkoj Bundesligi. Zapravo, sudeći prema posljednjim dvjema fotografijama na Instagramu, više radi nego što se odmara.

Prošle nedjelje objavio je fotografiju kako u radnom kombinezonu drži motornu pilu i spreman je ispiliti drvo. U srijedu je objavio fotografiju na kojoj sjedi na traktoru u njivi te je pritom gol do struka.

Na tu je fotografiju reagirao i njegov klub Borussia Dortmund:

"(emotikon traktora) Ali moramo ponovno razgovarati o boji, Erling Haaland", piše na službenom Twitter profilu Borussije.

 

Haaland sjedi na plavom traktoru, a to je boja najvećeg rivala dortmundske Borussije - Schalkea. U sličnoj je boji bio i njegov kombinezon u kojem je išao piliti drva...

Naravno, sve je to šala njegova kluba.

Recimo i da je Haaland prošlog vikenda morao biti udaljen iz noćnog kluba, što je izazvalo brojne reakcije po društvenim mrežama. Haaland je snimljen kako vodi burnu raspravu sa zaštitarom jednog noćnog kluba u Stavangeru jer ga je on morao udaljiti s mjesta događanja.

Razlog je pandemija koronavirusa, a sve je objasnio šef zaštitarske službe.

"Nije bio pijan. Surađivao je i pokazao razumijevanje zbog cijele situacije nakon što smo razgovarali. Zbog trenutačne situacije s COVID-19 zaštitari su bili svjesni da će nastati prevelika gužva oko njega jer će ljudi htjeti autograme i fotografije s njim. Tako je i bilo i morali smo ga zamoliti da ode.

 

S obzirom na to da je snimka na kojoj je Haaland malo nervozan izazvala brojne reakcije, na društvenim je mrežama reagirao i njegov otac Alfie. 

"Idemo, Erling, natrag na posao. Noćni život u velikom gradu nije za tebe."

Tata najbolje zna...

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The winter is coming let's chop some wood #GOTfeelings #arbaiskar

A post shared by Erling Braut Haaland (@erling.haaland) on

Dnevnik.ba 

Tagovi: