Article_Top_970x250

Crvena zvezda: Najiskrenije se ispričavamo Ibrahimoviću, naš narod i klub uvijek su bili dobri domaćini

priopćenje

Crvena zvezda: Najiskrenije se ispričavamo Ibrahimoviću, naš narod i klub uvijek su bili dobri domaćini

velj 19, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Profimedia

Crvena zvezda je objavila priopćenje povodom sramotnog vrijeđanja Zlatana Ibrahimovića na nacionalnoj osnovi iz lože stadiona Rajko Mitić tijekom sinoćnje utakmice protiv Milana.

Sinoć je cijelu regiju zgrozio neodgovorni pojedinac koji je iz lože stadiona vrijeđao Ibrahimovića koji je sjedio na tribinama.

Uz mnoštvo psovki Ibrahimoviću je još uvijek neidentificirani pojedinac poručio i da je "smrdljivi balija".

"Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tijekom sinoćnjeg susreta s Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija utakmice bude na razini dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda. Crvena zvezda će u suradnji s nadležnim organima pronaći spomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posljedice takvog ponašanja.

Crvena zvezda se najiskrenije ispričava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neugodnosti koju je doživio u našoj kući. Naš klub je po starim srpskim običajima oduvijek bio dobar domaćin i to je poznato u cijeloj Europi i tako će ostati i ubuduće jer ovakve ispade nikada nećemo tolerirati", stoji u priopćenju Crvene zvezde.

Dnevnik.ba