Article_Top_970x250

Čović u Kiseljaku: Vjerujem kako će rad načelnika biti vrednovan od strane birača

RADNI POSJET

Čović u Kiseljaku: Vjerujem kako će rad načelnika biti vrednovan od strane birača

lis 08, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: HDZ BiH

Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a Dragan Čović boravio je sinoć u radnom posjetu Općinskom odboru HDZ-a BiH Kiseljak.

Radna večera s članovima Općinskog odbora te dužnosnicima HDZ-a BiH u Kiseljaku dio je redovnih posjeta općinama odnosno gradovima u sklopu što bolje pripreme za predstojeće lokalne izbore.

Prije sastanka, Čović je u izjavi za medije predstavio razloge posjeta, kao i očekivanja od Općinskog odbora u Kiseljaku: „Očekivanja su velika, planovi su bili ogromni protekle četiri godine i vjerujem da je načelnik zajedno sa suradnicima osmislio dinamične i naredne četiri godine, svakako uz projekte o kojima pričamo već neko vrijeme. I danas smo, dolazeći u Kiseljak, vidjeli da se mnogo toga radi, novi kružni tokovi, radovi na infrastrukturi, nova zgrada Doma zdravlja napreduje i puno drugih planova, tako da imamo puno toga o čemu ćemo razgovarati i nastojati prepoznati kako možemo pomoći s viših razina vlasti tako da pomognemo i rasteretimo općinske resurse“, kazao je Čović te se osvrnuo na spomenute posjete.

„Kako bi sagledali stanje prije početka kampanja, obilazimo sve općine i gradove i naš plan je u svim sredinama gdje imamo Hrvate kao većinu dobiti načelnika odnosno gradonačelnika, kao i većinu u Vijećima. Tako sam siguran da ćemo to uspjeti i u Kiseljaku, jer vjerujem kako će rad koji je iza sebe ostavio aktualni načelnik biti vrednovan kod našeg biračkog tijela. No, moramo raditi i naredne četiri godine kao da su izbori svaki dan i realizirati sve one projekte koji naši žitelji od nas očekuju“ zaključio je.

Načelnik općine Kiseljak Mladen Mišurić-Ramljak kazao je kako je ovaj redoviti, radni posjet prilika za sagledati sve ono urađeno u protekle četiri godine. „Posebno pažnju posvetit ćemo  planovima za budućnost te predsjedniku Čoviću predstaviti projekte za koje očekujemo podršku viših razina vlasti. Nalazimo se u predizbornom vremenu no mi smo kampanju počeli prije četiri godine i sve ono što smo obećavali da ćemo uraditi od infrastrukture, socijalne zaštite, zdravstva, obrazovanja, kulture i sporta ispunjavamo u potpunosti. Kada je u pitanju realiziranje određenih projekata, oni su naravno uvjetovani i financijskom situacijom i tu ćemo tražiti značajnu podršku“ kazao je načelnik, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Dnevnik.ba