Article_Top_970x250

Čović otvorio nove prostorije Radija Tomislavgrad: Nadam se da ćemo uskoro ovako otvoriti i RTV Herceg Bosne

hbž

Čović otvorio nove prostorije Radija Tomislavgrad: Nadam se da ćemo uskoro ovako otvoriti i RTV Herceg Bosne

svibnja 20, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora Dragan Čović i najstariji djelatnik Radija Tomislavgrad Ilija Ljubičić, danas su simboličnim presijecanjem vrpce službeno otvorili nove prostorije Radija Tomislavgrad.

Svečanosti je uz Čovića nazočila i Borjana Krišto, zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, te dužnosnici HDZ-a BiH sa svih razina izvršne i zakonodavne vlasti u BiH, predstavnici gospodarskog, društvenog i vjerskog života Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Obraćajući se prilikom svečanog otvaranja Čović je kazao kako ima više razloga da se na poseban način obilježi otvaranje novih prostorija, koji su jedna mjera, koju treba nastojati ostvariti u svakom djelu života.

"27 godina vašeg života, vi najbolje znate kako je to bilo, uspona i padova i na koji ste se način borili da pratite tehnološki razvoj. Koliko god je išao naprijed, i evo ovaj Radio, od srca vam čestitam što ste dali truda i od gradske, općinske, županijske organizacije i svih onih koji su izvana pomagali da danas imamo ove prostorije. Mnogi bi kazali da bez jezika nema naše kulture, a bez jezika i kulture nema ni identiteta hrvatskog naroda u BiH. S te strane drago mi je da ste spomenuli više puta i Radio televiziju Herceg-Bosne. Vjerujem da ćemo na sličan način uskoro obilježiti i otvaranje novih prostora u Mostaru, Radio-televizije Herceg Bosne", kazao je Čović.

"Uposlenicima prije svega želim, da u novim uvjetima lakše obavljaju svoje poslovanje, čestitam na naporu, na svemu onome što ste radili 27. godina i vjerujem da će te još dugo veseliti sve nas koji vas slušamo", zaključio je Čović, priopćeno je iz HDZ BiH.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250