Article_Top_970x250

Cormier želi novu borbu: "Stipe, dao sam ti šansu, daj i ti meni..."

oproštajni dvoboj

Cormier želi novu borbu: "Stipe, dao sam ti šansu, daj i ti meni..."

ruj 24, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Screenshot

Ovaj put će uloge biti zamijenjene

Bivši UFC-ov teškaški prvak Daniel Cormier poručio je u razgovoru s poznatim MMA novinarom Arielom Helwanijem kako će se vratiti u oktogon, ali samo za jednu borbu i pod uvjetom da s druge strane bude Stipe Miočić. Najava je to trilogije i završetka već sada mitskog rivalstva između dvojece boraca. Nakon što je Cormier lani uzeo naslov Miočiću, američki Hrvat mu je uzvratio u jednoj od najboljih borbi u povijesti organizacije.

“Opet ću se boriti protiv tog tipa. To je moja namjera. Nitko drugi nije bitan. To mora biti Stipe”, kazao je Cormier te je potvrdio da će mu to biti i posljednja borba pobijedio ili izgubio.

Borba već krajem godine?

Osim toga poručio je i da spreman stati s njim u oktogon 14. prosinca kada je na rasporedu UFC 245, ali da nije siguran da će Miočić pristati. Međutim, naglasio je da Dana White i društvo rade na toj borbi.

“Rekli su mi da će razgovarati sa Stipom. To je to. Nisam u dobroj poziciji i čekam. Nadam se da će pristati na borbu. Ja sam njemu pružio priliku”, rekao je.

Osim toga, ispričao je i kako bi se umirovio da je pobijedio prošlog mjeseca. Također, otkrio je i kako se za vrijeme priprema za tu borbu njegov otac borio s rakom tre da je preminuo tjedan dana nakon borbe. Dodao je kako mu je otac na dan borbe završio u bolnici i da ga je ta situacija pogodila.

Bit će pametniji

“Ništa ne želim oduzeti Miočiću i njegovim ljudima. Izgubio sam, ali mislim da sam mogao puno bolje napraviti neke stvari”, kazao je. Svjestan je da je do nokauta vodio.

“Odradio je odlično kraj meča. Jako me udarao po tijelu i to je presudilo. Idući put ću biti pametniji”, izjavio je. Za kraj je dodao kako se između njih izrodilo pravo rivalstvo što je dobro za sport.

“Namjeravam se vratiti i odraditi posao kako treba te se boriti na način na koji treniram za borbe”, završio je.

Dnevnik.ba