Article_Top_970x250

Ćorluka u Rapcu sve nasmijao odgovorom na pitanje dana

VESELI NOGOMETAŠ

Ćorluka u Rapcu sve nasmijao odgovorom na pitanje dana

srp 18, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Vedran Ćorluka postao je hit na internetu nakon što je objavljen video u kojem zaručnici Franki Batelić poručuje; Franka, nisam se zdrobio, na kavi sam.

Vedran Ćorluka, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović i Šime Vrsaljko bili su najveseliji jutro nakon osvajanja srebra na SP-u u Rusiji. 

Pjevali su i tijekom doručka u Moskvi, prije nego su napustili hotel, a tada je nastao i video objavljen na Instagramu zahvaljujući kojem je Ćorluka postao hit na internetu. U videu poručuje zaručnici Franki Batelić: 
- Franka, nisam se zdrobio, na kavi sam! 

Jučer je i Frankin rodni Rabac priredio feštu za Ćorluku, a kada se popeo na pozornicu da pozdravi sve, voditeljica programa rekla mu je kako ga mora pitati ono što zapravo sve zanima. 

 

 

Pitanje dana #nakavi

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

 - Mene zanima jedna stvar, ako nam možeš otkriti. Jesi li se ti zdrobio ili nisi - pitala je voditeljica, a prije nego je Vedran uspio odgovoriti javila se Franka i doviknula: Pitaj mene! 

Svi su se dobro nasmijali, a nakon toga Ćorluka je dao svoj odgovor.- Bio sam na kavi - rekao je i cijeli video zapis podijelio na Instagramu gdje je uz ovaj video napisao; pitanje dana. 

Dnevnik.ba