Article_Top_970x250

Ćorić se ponovno iščupao iz ponora, meč prekinula kiša

polufinnale u ´s-Hertogenboschu

Ćorić se ponovno iščupao iz ponora, meč prekinula kiša

lip 15, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: faH

Polufinalni susret na ATP turniru u nizozemskom 's-Hertogenboschu između Borne Ćorića i Francuza Adriana Mannarina zbog kiše je prekinut u subotu u tie-breaku trećeg seta nakon 2 sata i 30 minuta igre. Budući da na terenima 's-Hertogenboscha nema rasvjete i bliži se noć, moguće je da će meč biti nastavljen u nedjelju.

Ćorić je dobio prvi set sa 6-4, a Mannarino mu je uzvratio sa 6-3. U odlučujućem setu Mannarino je prvi došao do breaka i vodstva 5-3, te je na Ćorićev servis imao dvije meč-lopte. No, hrvatski tenisač se uspio izvući i odvesti treći set u tie-break u kojem Mannarino vodi s 3-2.

Dan ranije Ćorić je u četvrtfinalu pobijedio sa 6-7 (4), 6-3, 7-6 (6) Čileanca Christiana Garina u dvoboju u kojem je 22-godišnji Zagrepčanin nadoknadio zaostatak od 2-5 i dva 'breaka' u trećem setu, te je spasio meč-loptu kod rezultata 5-6 u odlučujućem 'tie-breaku'.

I drugi polufinalni meč između Francuza Richarda Gasqueta i Australca Jordana Thompsona prekinut je zbog kiše, pri vodstvu Thompsona 7-5, 5-3.

Dnevnik.ba