Article_Top_970x250

Ćorić pitao Kyrgiosa je li mu dosadno ili je pijan, ovaj ga žestoko izvrijeđao

twitter rat

Ćorić pitao Kyrgiosa je li mu dosadno ili je pijan, ovaj ga žestoko izvrijeđao

srp 31, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Getty Images

Iako se turniri ne igraju još od ožujka, u posljednjih nekoliko tjedana stvorilo se novo veliko tenisko rivalstvo. Dakako, ne na terenu, nego na društvenim mrežama.

Zločesti dečko svjetskog tenisa ističe se iznenađujuće razumnim komentarima, ali spomenuti nadimak opravdava konstantnim uvredama na račun Borne Ćorića.

Ovaj put mu je poručio da ima mozak veličine kikirikija i da svojim dosadnim stilom igre i osobnošću ni najmanje ne pridonosi njihovom sportu.

Sve je počelo nakon debakla Adria Toura u Zadru u organizaciji Novaka Đokovića, na kojem su između ostalih koronavirusom zaraženi i Đoković i Ćorić. Kyrgios je žestoko kritizirao turnir, a hrvatski je tenisač u jednom intervjuu prokomentirao kako Australac voli biti general poslije bitke, kako kritike nemaju kredibilitet kad dolaze od nekog poput njega te da ga nije briga što on govori.

"Trebalo bi te biti briga. Imaš li kamenje u glavi? Možeš podržati svoje prijatelje, ali ja samo pokušavam da budu odgovorni... Oni su tenisači i nisu posebni. Kao što sam i mislio, Ćorićev intelektualni nivo = 0", napisao je Kyrgios.

Zatim je prozvao Ćorića jer je zanemario upozorenja Grigora Dimitrova, tenisača koji je i donio virus na Adria Tour, o posljedicama zaraze covidom-19 i nakon što ga je prebolio.

"Samo se brinem da vi budale niste uzrokovali da se još igrača osjeća kao Dimitrov. Jesi li pročitao kako se nastavio osjećati i nakon negativnog testa? Ili je to previše da tvoj mozak procesuira?" upitao je Kyrgios Ćorića na Twitteru.

Zagrepčanin se nije dao uvući u raspravu, nego mu je odgovorio protupitanjem.

"Stvarno? Ti držiš prodike o ponašanju? Je li ti jako dosadno ili si previše popio?" napisao će Ćorić aludirajući na Kyrgiosovo ekscentrično i često neprikladno ponašanje tijekom mečeva.

Teniski "bad boy" nije prestao vrijeđati.

"Opet se šališ s globalnom pandemijom i pokazuješ svoju razinu zrelosti. Bit će mi drago ponovno te vidjeti, da vidim je li ti taj kikiriki od mozga što narastao. Ali da, malo mi je dosadno kad gledam tvoj dosadni tenis i osobnost kojima apsolutno nimalo ne doprinosiš sportu."

Čeka se novi Ćorićev odgovor, iako on djeluje puno manje zainteresirano za ovu prepirku.

Osim s Ćorićem, Kyrgios se na društvenim mrežama na istu temu svađao i s Austrijancem Dominicom Thiemom. Kulminacija ovih sukoba mogla bi nastati za tri tjedna u New Yorku, gdje će se igrati prvi turnir nakon ožujka. Western and Southern Open inače se igra u Cincinnatiju, ali je ove godine zbog pandemije preseljen na terene njujorškog Flushing Meadowsa, na kojima će se odmah nakon tog turnira igrati US Open.

Za taj turnir prijavljen je Kyrgios, ali i Ćorić, Đoković, Zverev i Thiem, odnosno cijela "banda" koju je Australac tako žestoko kritizirao zbog Adria Toura, piše index.hr.

Dnevnik.ba