Article_Top_970x250

Čista desetka: Istog dana položio ispit i sastajao se s visokim europskim dužnosnicima

vučić na sto strana

Čista desetka: Istog dana položio ispit i sastajao se s visokim europskim dužnosnicima

velj 06, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: Arhiva

Srbijanski predsjednik očito je svestran, u punom smislu te riječi

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pohvalio se jučer na društvenim mrežama da je položio prvi ispit na Visokoj sportskoj školi, s ocjenom 10. Nekadašnji najbolji student Pravnog fakulteta, a očigledno i budući najbolji košarkaški trener, dobio je najvišu ocjenu iz predmeta Sociologija sporta. U indeksu koji je fotografirao vidi se da ima maksimalan broj bodova na oba kolokvija. Sve to je za veliku pohvalu, ali se postavlja pitanje kada je išao na spomenute kolokvije s obzirom na to da se u istim danima sastajao s visokim europskim dužnosnicima, piše direktno.rs.

- Koliko samo dominira gospodin predsjednik Vučić. Ne samo da je tih dana polagao kolokvije s maksimalnim brojem bodova, već se istih dana sastajao sa šefom misije Vijeća Europe Flesenkamperom i veleposlanicima članica EU i šefom delegacije EU Fabricijem - napisao je na Twitteru ivan_damn koji je okačio snimke zaslona gdje se vidi da se datumi polaganja kolokvija poklapaju s datumima sastanaka. 

Postavlja se pitanje kako je Vučić stigao uskladiti obveze na Višoj sportskoj školi i bitne sastanke s važnim dužnosnicima iz Europske unije i Vijeća Europe? Pogotovo kad se uzme u obzir da se kolokviji obično polažu prijepodne, a Vučić je tada bio na spomenutim sastancima.

Dnevnik.ba