Article_Top_970x250

Čestitke pristižu sa svih strana; Ćorluka: ´Ovo je nestvarno...´

vatreni uz luku

Čestitke pristižu sa svih strana; Ćorluka: ´Ovo je nestvarno...´

ruj 25, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Instagram

Čestitke najboljem igraču svijeta našem Luki Modriću. Nestvarno je da najbolji igrač svijeta dolazi iz male Hrvatske i zato svi skupa budimo ponosni na našeg kapetana, napisao je Ćorluka na Instagramu

Luka Modrić najbolji je igrač svijeta, odlučila je tako Fifa zajedno s navijačima i strukom. Svi se zasluženo klanjaju kapetanu, nogometnom velemajstoru, a on, skroman kao i uvijek, kontrolira svoje emocije.

- Ma, malo mi je težak ovaj trofej, ne mogu ga držati dugo u zraku, ha ha - rekao je Luka za HRT nakon ceremonije u Londonu.

Za vrijeme Lukinih najvećih trenutaka u karijeri na osobnom planu, njegovi veliki prijatelji i bivši suigrači pozorno su pratili sve na Instagramu.

Prvi među njima njegov je najbolji prijatelj Vedran Ćorluka. Oglasio se na Instagramu.

- Čestitke najboljem igraču svijeta našem Luki Modriću. Nestvarno je da najbolji igrač svijeta dolazi iz male Hrvatske i zato svi skupa budimo ponosni na našeg kapetana koji nam je svima pokazao kako se svi snovi mogu ostvariti uz puno truda i odricanja. Bravo prijatelju, brate, suigraču... Bravo Luka!

Javio se i Mario Mandžukić, još jedan iz plejade onih koji se oprostio od reprezentacije ovoga ljeta nakon povijesnog srebra.

- Luka, čestitke na velikoj nagradi - zaslužio si to svojim znanjem, radom i ovogodišnjim uspjesima. Svaka čast!

Tu je i Danijel Subašić, njegov sugrađanin.

- Čestitke najboljem igraču na svijetu. Jako sam sretan zbog svog brata.

Dnevnik.ba