Article_Top_970x250

TO ĆAĆA Čilić osvojio Mercedes i poklonio ga sinčiću

tenis

TO ĆAĆA Čilić osvojio Mercedes i poklonio ga sinčiću

lip 13, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Spavali smo supruga i ja sa sinom cijeli turnir, a zaplakao je samo večer uoči finala. Ovo mu je prvi turnir i nema sumnje da je ovo njegov trofej. Zato će i dobiti auto, rekao je Marin.

Tri godine nakon što je u finalu Queen'sa pobijedio Novaka Đokovića, Marin Čilić (32) opet je osvojio ATP turnir na travi. Hrvatski tenisač u Stuttgartu je srušio Kanađanina Felixa Auger-Aliassimea 7-6(2), 6-3 za sat i 48 minuta igre.

Na tribinama je bila supruga Kristina uz 16-mjesečnog sina Baldu. Marinu su čestitali nakon meča, a mališa je dobio i poseban poklon: Merdedesa koji su uručili organizatori, prenosi 24sata.hr.

- Ovo je prvi put da sam putovao sa suprugom i sinom Baldom, koji je bio prisutan tijekom čitavog turnira. Spavali smo u istoj sobi. Jedini put kad je zaplakao bilo je večer pred finale. Izgleda da je bio uzbuđen zbog velikog meča - nasmijao se Marin i dodao:

- Onda ga je moja supruga izvela u šetnju, pa je bili izvan stana od ponoći do dva ujutro. Pustili su me da spavam, što je bilo sjajno.

Čilić nije imao dvojbe kome će ključevi od auta.

- Ovo je njegov naslov. Prvi put je došao na turnir i odmah je došao do trofeja. Zato će i dobiti automobil...

Dnevnik.ba

Tagovi: