Article_Top_970x250

Buran ljubavni život Joška Lokasa: Prvu je ženu ostavio trudnu zbog fatalne glumice

Celebrity

Buran ljubavni život Joška Lokasa: Prvu je ženu ostavio trudnu zbog fatalne glumice

lip 21, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Izgleda da je Joško Lokas ponovo u ljubavnim problemima.

Njegova dugogodišnja cura Jelena Katarina Kapa obrisala je sve njihove zajedničke fotke sa svog Instagrama i sve su glasnija šuškanja o prekidu, piše Index.hr.

Do 2009. godine trač-rubrike u novinama nisu se bavile Joškom Lokasom. Potom je uslijedila afera godine - u medije su procurile glasine da dugogodišnju suprugu Ivanu Silu, s kojom je imao dvoje djece, vara s glumicom Natašom Janjić. Priče o njihovoj aferi punile su novinske stupce, a Nataša je demantirala glasine.

Potom se Lokas nakratko vratio ženi, koja je bila trudna s njihovim trećim djetetom. Ipak, na kraju se ipak odlučio razvesti i svoju vezu s Natašom Janjić više ne sakrivati.

Par je zajedno bio od 2009. godine do razvoda 2014. godine. Vjenčali su se na Silvestrovo 2012. godine, a na raskošnoj svadbi bilo je 250 ljudi. Mladenci su navodno plesali tango, a vjenčanje je pratila glazbena tema iz serije Dinastija. 

Brak je potrajao nešto više od godinu dana, a onda su krenule glasine o razvodu. Šuškalo se da Nataša silno želi postati majka, dok ta ideja Lokasu nije bila bliska. Razveli su se krajem 2014. godine.

Lokas je vezu s 20 godina mlađom Jelenom Katarinom počeo godinu dana kasnije. 

Dnevnik.ba