Article_Top_970x250

Britanci objavili poprilično neugodnu vijest o kapetanu 'vatrenih' Luki Modriću

Lažni obožavatelji

Britanci objavili poprilično neugodnu vijest o kapetanu 'vatrenih' Luki Modriću

kol 17, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Javna je tajna da poznate osobe kupuju lažne obožavatelje odnosno pratitelje na društvenim mrežama, kako bi na istima 'napumpale' svoju popularnost u virtualnom svijetu.

Tko od poznatih svjetskih faca kupuje lažne obožavatelje, istražio je britanski Institut za suvremenu glazbu, a osim glazbenika na listi su se našli i sportaši.

Prema njihovom istraživanju, najviše lažnih pratitelja ima njemački reprezentativac Toni Kross (14,7 milijuna odnosno 51 posto od ukupnog broja pratitelja), na drugom mjestu je glumica Ellen DeGeneres  koja ima 75,230,587 lažnih pratitelja što čini 49 posto od ukupne brojke njezinih pratitelja, a na trećem i četvrtom mjestu su Krossovi suigrači iz Real Madrida, Francisco Román Alarcón Suárez poznatiji kao Isco i Luka Modrić.

Konkretno, od 17,4 milijuna pratitelja na Instagramu, Luka ima 50 posto lažnih, dok je od njih oko milijun na Twitteru  29 posto lažnih. Gledajući ukupni broj obožavatelja na društvenim mrežama, od njih 18,468,643, kapetan 'vatrenih' ima 8,979,381 'lažnjaka' odnosno njih 49 posto.

Kompletnu listu i tko se sve nalazi na njoj, pogledajte OVDJE.

Dnevnik.ba