Article_Top_970x250

Brazilski nogometaši poginuli u zrakoplovnoj nesreći, s njima i pilot

tragedija

Brazilski nogometaši poginuli u zrakoplovnoj nesreći, s njima i pilot

sij 24, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Šestorica su se nalazila u avionu, sva šestorica su preminula. Predsjednik kluba i četvorica nogometaša letjeli su na utakmicu svog kluba koja se trebala igrati u ponedjeljak. Tragična nesreća dogodila se u Brazilu.

U nedjelju ujutro tešku su nesreću doživjeli nogometaši brazilskog četvrtoligaša Palmasa, kao i njihov predsjednik. Četiri nogometaša zajedno s predsjednikom Lucasom Meirom i pilotom letjelice trebali su ići na utakmicu svog kluba koja se trebala odigrati u ponedjeljak, no tek nekoliko trenutaka nakon uzlijetanja, zrakoplov se srušio, prenosi 24sata.hr.

U nesreći su poginula sva četiri nogometaša: Lucas Praxedes, Guilheerme Noe, Ranule i Marcus Molinari. Poginuo je i predsjednik kluba, kao i pilot.

Vijest o smrti potvrdio je i klub, a sućut su izrazili ostali brazilski klubovi. Među njima je i Vila Nova, protiv koje su nogometaši trebali igrati.

“Vila Nova sa tugom i žaljenjem dočekuje vijesti o padu aviona. Izražavamo sućut svim prijateljima i obiteljima poginulih. Pristajemo na odgodu utakmice, a poginulima ćemo odati počast u našoj sljedećoj utakmici”, dio je priopćenja tog kluba.

Dnevnik.ba