Article_Top_970x250

Bomba na Maksimiru! Milanski Inter želi Dinamovog Šunjića?!

transferi

Bomba na Maksimiru! Milanski Inter želi Dinamovog Šunjića?!

lis 16, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Inter i Hrvati, posebna je to priča. Nakon što milanski klub u ljetnom prijelaznom roku nije uspio dovesti četvrtog Hrvata Luku Modrića, Perišiću, Brozoviću i Vrsaljku ipak bi se mogao pridružiti još jedan sunarodnjak, Dinamov zadnji vezni Ivan Šunjić, pišu talijanski mediji.

Šunjić je ove sezone stigao iz Lokomotive u Dinamo i pokazao o kakvom igraču se radi. Sjajno je mijenjao Arijana Ademija kada je trebalo i bio prava pčela radilica veznog reda, igrač koji siječe sve protivničke napade u korijenu, piše 24sata.hr.

Mnogi Dinamovi navijači s dozom straha popratili su vijest kako će Šunjić igrati na otvaranju Europske lige protiv Fenerbahčea umjesto ozlijeđenog Ademija. Kad ono - Šunjić je bio među najboljim igračima, zabio je prvi gol i oduševio navijače.

Prema navodima talijanskih medija, Dinamo za svog "Samsona" traži pet milijuna eura. No, do prijelaznog roka bi se njegova cijena još mogla i podići, a s hrvatskom reprezentacijom U-21 uspio je izboriti Europsko prvenstvo nakon 14 godina.

Na Giuseppe Meazzi već vlada pravi CroInter, a njegovim dolaskom bi postali prava hrvatska kolonija.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250