Article_Top_970x250

Bomba iz Italije: Mandžukić želi kod Kovača, hrvatski napadač bi ponovno mogao nositi dres njemačkog velikana

Transferi

Bomba iz Italije: Mandžukić želi kod Kovača, hrvatski napadač bi ponovno mogao nositi dres njemačkog velikana

kol 14, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Sve je na Niki Kovaču i upravi bavarskog kluba

Nakon što je propao njegov transfer u Manchetser United, Mario Mandžukić je ostao u Juventusu, ali se čini kako ga trener Stare Dame Maurizio Sarri ne vidi u prvim planovima.

Njegov transfer u kojem će napustiti Torino postaje sve izvjesniji iako se tako smatralo i prethodnih godina, a Mandžo je ponovno bio glava napadačka violina Juventusa.

No, sada je on taj koji također više ne računa na Staru damu već želi raskid, a Calciomercato prenosi Gazzettu koja piše da je Mandžukić odlučio gdje želi nastaviti karijeru. Riječ o njemačkom prvaku Bayernu i sada je sve na Niki Kovaču i upravi bavarskog kluba.

No, pitanje je želi li Niko Kovač mogući rat u svlačionici jer je poznato kako se Mario Mandžukić i Robert Lewandowski ne podnose, a upravo je Poljak bio jedan od glavnih razloga Mandžinog odlaska iz Munchena 2014. godine.

Ali, Talijani tvrde kako je ovaj transfer veoma realan i da bi Bayern u nekoliko dana mogao dobiti dvojicu Hrvata u napadu.

Što se ostalih transfera kod Bavarskog diva tiče, Bayern bi mogao Manchester Cityju poslati ponudu za transfer Leroya Sanea bez obzira na njegovu ozljedu, ali u siječnju. Nova je to ideja koja dolazi od Hasana Salihamidžića i Nike Kovača. piše Bild.

Dnevnik.ba/ T.R.

Article_Bottom_970x250