Article_Top_970x250

Bogat program 5. bugojanskog božićnog sajma

Središnja Bosna

Bogat program 5. bugojanskog božićnog sajma

pro 11, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Peti po redu "Bugojanski božićni sajam" čije je svečano otvaranje predviđeno 21. prosinca u toj općini, uz bogat kulturno-zabavni program, okupit će preko dvadeset izlagača iz cijele Bosne i Hercegovine koji su pripremili brojne zanimljivosti za sve posjetitelje.

Ogranak Matice hrvatske Bugojno aktivno i vrijedno radi na organizaciji sajma te najavljuje još bogatiji i sadržajniji program od prethodnih, prenosi Fena.

Pored kuhanog vina, čaja, palačinki i raznih zimskih slastica, posjetitelji će moći prijateljima i obitelji kupiti unikatne, originalne i vrijedne poklone, te se pri tome dobro zabaviti uz klapsku i folklornu pjesmu, jazz koncert, ples, ali i poznate domaće i strane rock hitove.

Posebno iznenađenje za najmlađe bit će Djed Mraz s kojim će se moći družiti i fotografirati.

Trodnevni program nudit će za svakog ponešto, stoga organizatori pozivaju sve ljude dobre volje na dobru zabavu i veselo druženje.

Inače, na svečanom otvaranju sajma nastupit će tamburaši "Zlatne žice", folklorni sastav HKD Napredak te pjevačka skupina "Kandija", nakon čega će uslijediti jazz koncert Alberta B. Savića i benda "The Invisibles" iz Banja Luke.

Sajam će zatvoriti Gradsko kazalište Vitez s nagrađivanom predstavom "Šmizle".

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250