Article_Top_970x250

BLATNIČKE NOTE DOBROTE: Evo tko sve nastupa na hercegovačkoj fešti godine

Čitluk

BLATNIČKE NOTE DOBROTE: Evo tko sve nastupa na hercegovačkoj fešti godine

lip 09, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Koncert će se održati u ponedjeljak 6. kolovoza na platou crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici s početkom u 21 sat.

Majstor dobre zabave i miljenik publike u svim dijelovima svijeta u kojima žive Hrvati, naš Brotnjak Mate Bulić, zajedno sa svojim Blatničanima i ove godine organizira feštu godine u Hercegovini.

Iako je prije samo mjesec dana podvrgnut operaciji tijekom koje mu je otklonjen bubreg, zahvaljući dragom Bogu, Mate Bulić se vratio svojim svakodnevnim aktivnostima i uz brojne nastupe, sa svojim Blatničanima je prionuo organizaciji sedmog po redu humanitarnog koncerta „Blatničke note dobrote“.

Kako doznaje Brotnjo.info, koncert će se održati u ponedjeljak 6. kolovoza na platou crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici s početkom u 21 sat.

Svoj nastup na ovom događaju već su potvrdili Ivan Zak, Mladen Grdović, Opća Opasnost, Mia Dimšić, Grupa Vigor, Šima Jovanovac & Fijaker, Dalmatino, Ivana Marić, dr. Mića Pehar, Jozo Vučić, Zoran Begić, Pero Gudelj & prijatelji, Ante Matić, Robert Čolina, Dragan Bukmir, Mate Bulić te brojni gosti iznenađenja.

Osim dobre zabave i druženja uz pjesmu, ovaj koncert, naravno kao i svi dosadašnji, biti će humanitarnog karaktera. Prigoda je to za prikupljanje novčanih sredstva za pomoć raznim humanitarnim projektima u Hercegovini.

Nema sumnje kako će „Blatničke note dobrote“ i ove godine biti najveći glazbeni događaj organiziran ovoga ljeta u Hercegovini, koji će već po tradiciji na jednom mjestu okupiti tisuće posjetitelje iz cijele Herceg Bosne, Hrvatske i Dijaspore, a oni će svi zajedno na jednom mjestu ponovno iskazati domoljublje i zajedništvo koje našem narodu potrebno više nego ikad.

Dnevnik.ba