Article_Top_970x250

Bjelica žestoko kažnjen zbog vrijeđanja sudaca

nema ga ni protiv hajduka

Bjelica žestoko kažnjen zbog vrijeđanja sudaca

velj 19, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Marko Prpić/Pixsell

Nenad Bjelica kažnjen je zbog isključenja u Osijeku i zbog vrijeđanja suca Marija Zebeca nakon kraja utakmice u Gradskom vrtu. Prije dva dana ispričao se javnosti za sve što je napravio

Alan Klakočar, Disciplinski sudac Prve HNL, odlučio je da Nenad Bjelica ne može voditi momčad mjesec dana. Propustit će pet utakmica. Neće voditi domaće utakmice protiv Intera, Rijeke i Istre 1961, te gostujuće protiv Hajduka i Varaždina. Dinamo na Poljudu gostuje u srijedu 4. ožujka, a Zagrepčane će voditi Nino Bule i Rene Poms. Bjelica je dobio i 2000 kuna kazne.

Bjelica je isključen u samoj završnici utakmice. Kako stoji u zapisniku, sucu Zebecu rekao je: "Pi*ka vam materina, je*em vam mater na vašem suđenju! Prepali ste se domaćina, zato tako i sudite".

Prije dva dana ispričao se javnosti za sve izrečeno, ali jasno da nije mogao izbjeći kaznu. Ukupno je u HNL-u vodio 59 utakmica, a prvi put je isključen prije tri dana u Osijeku.

Dinamo u nedjelju dočekuje Inter na Maksimiru, gdje šest dana potom dolazi i Rijeka. A onda - najveći derbi protiv Hajduka u Splitu, i to u srijedu, 4. ožujka od 19 sati.

Dnevnik.ba

Tagovi: