Article_Top_970x250

Bjelica spremio novo iznenađenje za City: Ademi će igrati obranu?

formula za uspjeh?

Bjelica spremio novo iznenađenje za City: Ademi će igrati obranu?

ruj 29, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Ako Theophile bude spreman, sastav će vjerojatno biti isti kao za Atalantu. Ali ako se francuski stoper ne oporavi posve, Bjelica će morati nešto mijenjati. A blizu je prvih 11 i Kadzior.

Emir Dilaver bit će spreman za Etihad, a problema s ozljedom sad ima Kevin Theophile-Catherine.

On je tražio izmjenu u pobjedi protiv Lokomotive 4-0. Muči ga mišić, točnije zadnja loža. Mogao bi ipak biti spreman za Manchester City.

Ako on bude spreman, sastav za City bi mogao biti isti kao protiv Atalante. Formacija, naravno, 3-5-2. Livaković, Theophile-Catherine, Dilaver, Perić, Stojanović, Moro, Ademi, Olmo, Leovac, Oršić, Petković.

Ako Theophile-Catherine ne bude spreman, onda bi u obranu kao centralni branič mogao ući kapetan Arijan Ademi. Na toj je poziciji igrao protiv Karlovca.

Ako Ademi uđe u obranu, otvara se jedno mjesto u veznom redu. Lovro Majer je ozlijeđen, Luka Ivanušec još nije pohvatao konce u Dinamu, tako bi najbliži prvih 11 u tom slučaju vjerojatno bio Damian Kadzior, koji se diže u formi.

Ako Theophilea ne bude, onda bi Bjelica mogao zaigrati u formaciji koju Dinamo kod njega igra u gotovo svim utakmicama 4-1-4-1. Tada bi Ademi ostao u vezi. Mogući sastav bi onda bio: Livaković, Stojanović, Dilaver, Perić, Leovac, Ademi, Kadzior, Moro, Olmo, Oršić, Petković. Još su dva dana do utakmice, za nadati se da će i Theophile biti spreman, prenose 24sata.

Dnevnik.ba